четвер, 31 серпня 2017 15:08

"Таке не пробачають!" - народний артист РФ гнівно висловився про Пашиніна в АТО

 

Російський режисер Віктор Мережко гнівно прокоментував антикремлівську позицію свого хрещеника, актора Анатолія Пашиніна, який вже понад місяць воює у складі УДА. За його словами, Пашинін є "повним ідіотом", який "готовий підірвати Росію". Про це Мережко розповів в інтерв'ю kp.ru.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Над окупованим Донецьком невідомі патріоти підняли прапор України

"Чи то там наркотики, чи то він взагалі ідіот повний. Я боюся, його пристрелять. Грати російських патріотів, офіцерів і, по суті, проклясти російських людей. Він зробив стільки неадекватних заяв про те, що готовий розстрілювати російських солдатів на Донбасі і готовий підірвати Росію! Такі речі не прощають", - гнівно заявив Мережко.

Режисер поспішив запевнити журналістів, що Пашинін нібито ніколи не відрізнявся розумом, завжди був "дурним, недалеким, легковажним дурником".

"Думаю, що його куля наздожене, на жаль. Таке відчуття, що він шукає собі смерті, тому що перспектив у нього немає".

Український журналіст Дмитро Каразін висловився про майбутнє України. І також про те, що нинішні часи крутіші за ті, якими у нас заведено захоплюватися.

Зараз ви читаєте новину «"Таке не пробачають!" - народний артист РФ гнівно висловився про Пашиніна в АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

28

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі