субота, 28 грудня 2019 16:49

Російський канал показав українських полонених

Російський канал показав українських полонених
Російський канал показав українських полонених 23-річного Василя Жемелінского і 54-річного Бориса Пундора. Фото - hromadske.ua

На телеканалі "Россия 1" показали ще трьох військовополонених українців, який утримують у колонії окупованого Донецька.

У сюжеті видно 23-річного Василя Жемелінского і 54-річного Бориса Пундора. Хто третій чоловік – невідомо, пише hromadske.ua.

На відео Жемелінський запитав у так званої "омбудсменки ДНР" Дар'ї Морозової, чи повернуться вони додому в цьому році. На що Морозова відповіла, що вони троє є у списках на майбутній обмін утримуваними.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський підтвердив дату обміну полоненими

Також телеканал показав коментар Жемелінського, який говорить, що має намір служити далі в рядах Збройних сил України, "якщо це буде можливо".

Василь Жемелінскій — військовий 57-ї бригади ЗСУ. Він потрапив у полон бойовиків ДНР 17 лютого 2018 року під Пісками.

Борис Пундор — один з 8 військовослужбовців 43-й окремої механізованої бригади "Патріот", які потрапили в полон ДНР, заїхавши вантажівкою на непідконтрольну українській владі територію 22 травня 2019 року.

Трохи раніше "Россия 1" показала трьох інших українських військових, які теж перебувають в полоні ДНР: Богдана Пантюшенка, Олександра Корінькова і Сергія Глондаря.

Зараз ви читаєте новину «Російський канал показав українських полонених». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі