понеділок, 04 листопада 2019 09:50

Російський депутат відвідав Золоте

Російський депутат відвідав Золоте
Російський депутат Журавльов приїздив у Золоте з перевіркою. Фото:donpress.com

На позиції російських окупантів у районі Золотого приїжджав депутат Держдуми Росії, керівник шовіністичної партії "Родина" Олексій Журавльов.

Преса сепаратистів повідомляє, що він приїхав, щоб перевірити, як відвели українські війська в цьому районі, передає Еспресо.TV.

"Я зміг переконатися, що наразі всі умови дотримуються. Вперше українська сторона вирішила раптово відвести війська. Дійсно, їх тут немає. Ми подивилися, і це так", - сказав депутат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У районі Золотого почалося розмінування

Він був у супроводі ОБСЄ, а також бойовиків із нашивками спільного Центру з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін (СЦКК).

Журавльов поговорив із "прес-службою" незаконного збройного формування "народна міліція ЛНР", зустрівся з ватажком організації Леонідом Пасічником.

3 листопада бойовики 14 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі. Стріляли із мінометів калібру 82 мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї.

Зараз ви читаєте новину «Російський депутат відвідав Золоте». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі