середа, 05 квітня 2017 11:04

Російські командири отримали особові справи всіх бойовиків

Російські командири отримали особові справи всіх бойовиків
Представники Центру територіальних військ проводять збори військовослужбовців запасу з'єднань і частин 1 і 2 АК. Місцеві військові комісаріати включають до обліку військовозобов'язаних осіб віком понад 55 років

Російські командири записують в "армію" бойовиків чоловіків віком більш як 55 років. Вони це роблять, щоб приховати нестачу солдат в армійських корпусах (АК. - Gazeta.ua).

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерсва оборони у Facebook.

"Представники центру територіальних військ проводять збори військовослужбовців запасу з'єднань і частин 1-го і 2-го АК. Місцеві військові комісаріати включають до обліку військовозобов'язаних осіб віком понад 55 років", - інформують розвідники.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗСУ зірвали ворожу атаку: бойовики залишили на полі "двохсотих"

"Командування збройних сил РФ зобов'язало командувачів корпусів терміново передати особові справи підлеглого офіцерського складу до штабу центру територіальних військ "Новочеркаськ" Південного ВО "Ростов-на-Дону" ЗС РФ", - передає розвідка.

У подальшому військовослужбовців ЗС РФ, які проходять службу в ДНР та ЛНР, призначатимуть на посади та представлятимуть до нагородження тільки після подання їх центром територіальних військ.

Жителі окупованих територій відмовляються від ДНРівськіх "паспортів".

Зараз ви читаєте новину «Російські командири отримали особові справи всіх бойовиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі