четвер, 15 липня 2021 21:40

Російські депутати приїхали в Луганськ агітувати за свою партію

Російські депутати приїхали в Луганськ агітувати за свою партію
У Луганську "Единая Россия" влаштувала агітаційний форум. Фото: "Новости Донбасса"

Російські депутати від партії "Единая Россия" влаштували в окупованому Луганську агітаційний форум.

На заході був ватажок ЛНР Леонід Пасічник вихвалював правлячу партію РФ. Були присутні чинні депутати Держдуми Артем Туров, Ігор Станкевич, Лариса Тутова та Віктор Водолацький. Останній заявив, що вже понад 600 тис. жителів окупованих районів отримали російські паспорти, повідомляють "Новости Донбасса".

Москва намагається залучити окуповані території Донбасу до виборів до Державної Думи, які мають відбутися у вересні. Падіння рейтингів "Единой России" через погану епідемічну ситуацію намагаються компенсувати голосами мешканців українських окупованих територій.

"Такий собі крок політичного відчаю. Адже проконтролювати намальовані там результати "підтримки" "Единой России" буде фактично неможливо. Це своєю чергою поставить під сумнів легітимність російського виборчого процесу", - прокоментували в МЗС України.

Там агітацію в окупованому Луганську та незаконну паспортизацію вважають цілеспрямованою політикою підриву мирного врегулювання та прикладом відходу Росії від своїх зобов'язань.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Заросла бур'янами: показали, як виглядає "Донбас Арена"

"Вчергове закликаємо наших громадян не брати участь в протиправних російських плебісцитах", - додали в МЗС.

На території окупованих Донецької та Луганської областей путінські найманці утримують в ув'язненні понад 3,5 тис. українських громадян. Там розташували понад 160 секретних в'язниць, у яких незаконно утримують українців.

Зараз ви читаєте новину «Російські депутати приїхали в Луганськ агітувати за свою партію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі