пʼятниця, 31 березня 2023 11:01

Спецтема: Війна Росії проти України

РФ з новою силою вдарила по Краматорську: показали наслідки

РФ з новою силою вдарила по Краматорську: показали наслідки
На Горлівському напрямку відомо про одного загиблого і п'ятьох поранених у Бахмуті. Фото: Нацполіція

Опівночі росіяни завдали удару по Краматорську, там пошкоджено вісім приватних будинків.

Всього за добу росіяни вбили одного жителя Донеччини та поранили ще шістьох, повідомив 31 березня голова обласної військової адміністрації Павло Кириленко.

"На Донецькому напрямку зранку зафіксовано повітряні вибухи над Авдіївкою. Також місто зазнало танкового обстрілу. У Мар'їнській громаді під обстрілами перебувають Мар'їнка, Красногорівка та Новомихайлівка", – написав він.

На Горлівському напрямку відомо про одного загиблого і п'ятьох поранених у Бахмуті. Костянтинівка зазнала двох артобстрілів: поранено одну людину, пошкоджено держпідприємство та будівлю заводу. У Соледарській громаді відбувалось обстріли Васюківки та Роздолівки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Терористи РФ влаштували пекельну добу в Херсоні з областю: фото

На Лисичанському напрямку чотири снаряди влучили по Зарічному Лиманської громади.

Вчора пізно ввечері ворог завдав ракетного удару по Новобаварському району Харкова. Усього по місту росіяни випустили дев'ять ракет ЗРК С-300. Унаслідок ракетної атаки легкі поранення отримали троє людей.

Зараз ви читаєте новину «РФ з новою силою вдарила по Краматорську: показали наслідки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі