пʼятниця, 31 березня 2023 09:18

Спецтема: Війна Росії проти України

Росія з новою силою атакувала ракетами Харків: наслідки у фото

Росія з новою силою атакувала ракетами Харків: наслідки у фото
Протягом минулої доби ворог обстрілював прикордонні населені пункти Харківської області в Куп'янському районі. Фото: Харківська обласна прокуратура

Вчора пізно ввечері ворог завдав ракетного удару по Новобаварському району Харкова.

Усього по місту росіяни випустили дев'ять ракет ЗРК С-300, заявив уранці 31 березня голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов. Унаслідок ракетної атаки легкі поранення отримали троє людей.

"У Харкові пошкоджений об'єкт цивільної інфраструктури та приватні житлові будинки. Частина ракет влучила в землю та вибухнула у повітрі. Також минулої ночі ворог здійснив атаку дронами на об'єкти критичної інфраструктури в Ізюмському районі. Поранення зазнали та були госпіталізовані два цивільних чоловіка 44 та 66 років", – написав він.

Протягом минулої доби ворог обстрілював прикордонні населені пункти Харківської області в Куп'янському, Чугуївському та Вовчанському районах. Зокрема, вогонь вівся по Козачій Лопані, Куп'янську, Дворічній, Стрілечій та інших містах і селах. Пошкоджені житлові будинки та господарчі споруди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Терористи РФ влаштували пекельну добу в Херсоні з областю: фото

В області триває розмінування. Протягом минулої доби піротехніки обстежили понад 15 га території, знешкоджено 274 вибухонебезпечні предмети.

На лінії зіткнення тривають бойові дії. Наші захисники надійно тримають свої позиції та знищують окупантів.

Унаслідок обстрілів Куп'янська пошкоджено п'ятиповерховий житловий будинок та приватне домоволодіння. Також зруйновані господарчі споруди.

Внаслідок ракетного удару по місту Богодухів пошкоджені 13 житлових будинків та будівля дитячого садка. Отримав поранення 62-річний чоловік. Він госпіталізований у легкому стані.

Зараз ви читаєте новину «Росія з новою силою атакувала ракетами Харків: наслідки у фото». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі