понеділок, 13 вересня 2021 11:58

Путінські найманці на Донбасі вбили Дениса Германа

У суботу, 11 вересня, на Донбасі загинув військовий із Запоріжжя 31-річний Денис Герман.

Про це повідомив Запорізький обласний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки у Facebook.

Автор: Запорізький обласний ТЦК та СП
  На фото вбитий бойовиками український військовий Денис Герман
На фото вбитий бойовиками український військовий Денис Герман

"Під час виконання бойового завдання загинув земляк, розвідник глибинної розвідки 74 орб (розвідувальний батальйон. - Gazeta.ua) Денис Герман. 29 вересня Денису мало виповнитися 32 роки", - ідеться в дописі.

Військовий народився в Запоріжжі. Навчався в загальноосвітній школі №91. Закінчив Класичний приватний ліцей. Вищу освіту здобув за спеціальністю "Правознавство". Має кваліфікацію магістра права.

Прощання з героєм відбудеться 14 вересня о 10:30 на Алеї Захисників у парку Металургів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На фронті - загострення: маємо загиблого й поранених

11 вересня на Донбасі від ворожого вогню загинув також старший солдат Олексій Куленко із 57-ї окремої мотопіхотної бригади. дев'ятеро дістали поранення, ще один - бойове травмування.

12 вересня загинув морський піхотинець Артур Голуб. Чоловік отримав поранення не сумісні з життям.

Цьогоріч у серпні на Донбасі загинули дев'ять українських бійців - найбільше за останні два роки, коли оголосили всеосяжне перемир'я в зоні Операції об'єднаних сил. Поранені 28 бійців.

Проросійські бойовики жодного дня не припиняли стріляти. Кілька разів починали вогонь на тилові позиції українських військ. Найбільший обстріл стався 28 серпня. Тоді артилерією вдарили у привокзальний район в Авдіївці на Донеччині. Частково згоріла база батальйону, який розташовувався там.

Зараз ви читаєте новину «Путінські найманці на Донбасі вбили Дениса Германа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі