четвер, 06 квітня 2017 20:02

Путін використає блокаду в своїх інтересах - експерт

Путін використає блокаду в своїх інтересах - експерт
Залізничні шляхи на окуповані території перекриті. Тепер блокувальники планують взятися за автомобільні траси, якими йде потік контрабанди.

Торговельна блокада зіграє на руку президентові РФ Володимирові Путіну.

Про це Gazeta.ua розповів військовий експерт 41-річний Юрій Бутусов.

" Путін намагається показати, що Росія - проти блокади, - каже. - А отже - непричетна до захоплення українських підприємств на Донбасі. Це - операція прикриття. Росіяни все взяли під свій контроль. На "віджатих" підприємствах керують російські менеджери. Хочуть усьому світові показати, що їх там нема. Мовляв, сам народ захопив. Блокада для них - привід продовжувати загарбницьку політику. Скажуть: ви ввели блокаду, тому ми вимушені втрутитися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Торгівельна блокада призведе до протестів усередині Росії

Другий етап блокади починати потрібно зі зміни законів. Російських активів в Україні дуже багато. Потрібно переробляти всю структуру власності. Найефективніше, коли держава прийме таке рішення", - сказав Бутусов

4 квітня організатори торговельної блокади повідомили, що планують розпочати блокування російських бізнес-структур на території України. Нардеп Семен Семенченко зазначив, що транспортна блокада окремих районів Донбасу минула без реальних втрат для української економіки та ризику для курсу гривні.

Зараз ви читаєте новину «Путін використає блокаду в своїх інтересах - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі