четвер, 02 лютого 2017 18:16

Путін назвав "причини" загострення на Донбасі

Путін назвав "причини" загострення на Донбасі

Загостренням бойових дій на Донбасі українська влада хоче досягнути кілька цілей.

Про це заявив президент Росії Володимир Путін під час спільної прес-конференції із президентом Угорщини.

"На мій погляд є кілька причин, чому це відбувається зараз. Перша причина полягає в тому, що українському керівництву потрібні гроші. Гроші краще за все вибивати із Євросоюзу, із окремих країн Європи, із США і із міжнародних фінансових інститутів, виставляючи себе в якості жертви агресії", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти обстріляли Мар'їнку: палають будинки

Другу причину російський президент прив'язав до передвиборчої кампанії в США.

"Як ми знаємо, діюча українська влада зайняла односторонню позицію в підтримці одного з кандидатів. Окремі олігархи з дозволу політичного керівництва фінансували цього кандидата, чи кандидатку. Тепер їм треба налагодити стосунки із діючою адміністрацією. А через конфлікт – це завжди зручніше. Легше втягнути діючу адміністрацію в рішення українських проблем і наладити таким чином діалог", - сказав Путін.

29 січня бойовики активізувалися в районі Авдіївської промзони. Внаслідок інтенсивних обстрілів місто залишилося без світла, води та тепла. В Авдіївці оголосили надзвичайний стан.
Зараз ви читаєте новину «Путін назвав "причини" загострення на Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі