вівторок, 13 квітня 2021 00:32

Святкував День космонавтики. Бойовик ЛНР вистрелив собі у голову

Святкував День космонавтики. Бойовик ЛНР вистрелив собі у голову
Біля Золотого застрелився бойовик. Фото: 24 канал

12 квітня поблизу селища Золоте-5 на тимчасово окупованій території Луганщини внаслідок "необережного поводження зі зброєю" застрелився російський бойовик.

"За даними української розвідки, поблизу населеного пункту Золоте-5, що розташоване на тимчасово окупованій території, святкуючи День Космонавтики, найманець російсько-окупаційних військ грубо порушив заходи безпеки та отримав смертельне кульове поранення в голову під час необережного поводження зі зброєю", – інформує пресслужба оперативно-тактичного угруповання "Північ".

Російські окупанти приховують низький рівень військової дисципліни та системне ігнорування заходів безпеки при поводженні зі зброєю своїх найманців та намагаються звинуватити Збройні сили України у зменшенні кількості особового складу в рядах найманців.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти провокують або залякують нас - Гармаш

На Донбасі бойовики мінують цивільний сектор Зайцевого забороненими мінами ПОМ-2. Особливість цих боєприпасів полягає в тому, що їх неможливо знешкодити без підриву.

Зараз ви читаєте новину «Святкував День космонавтики. Бойовик ЛНР вистрелив собі у голову». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі