понеділок, 22 квітня 2019 19:46

Повідомили трагічні новини з передової

Повідомили трагічні новини з передової
На Донбасі загинув український боєць. Фото: Krapka

На Донбасі 22 квітня загинув український військовослужбовець, ще один боєць отримав поранення.

Від початку доби бойовики 11 разів обстріляли позиції наших захисників, застосувавши два рази заборонені міномети. Про це повідомляє прес-служба Операції об'єднаних сил в Facebook.

"В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" збройні формування Російської Федерації тричі обстріляли позиції Об'єднаних сил: з мінометів калібру 82 мм – поблизу населеного пункту Мар'їнка; з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – поблизу населеного пункту Павлопіль; з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – біля населеного пункту Авдіївка.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник вісім разів обстріляв позиції наших захисників: з мінометів калібру 82 мм – поблизу населеного пункту Новоолександрівка; тричі – з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – біля передмістя Попасна; двічі – з автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів, автоматичної стрілецької та снайперської зброї – поблизу населеного пункту Катеринівка; двічі – з ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – біля села Золоте-4", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порошенко чи Зеленський: як проголосували військові на Донбасі

Внаслідок ворожих обстрілів один український військовослужбовец загинув та ще один отримав поранення.

73-й морський центр спеціального призначення проводив навчання із захоплення суден. Маневри відбувалися у відкритому морі у складі абордажних груп. Тренування VBSS - це visit, board, search and seizure, тобто - пошук та захоплення потрібного корабля.

Зараз ви читаєте новину «Повідомили трагічні новини з передової». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі