неділя, 27 жовтня 2019 10:20

Повідомили останні новини з Донбасу

Повідомили останні новини з Донбасу
Протягом доби 26 жовтня бойовики здійснили 21 обстріл. ФОТО: day.kyiv.ua

За минулу добу збройні формування РФ та її найманці 21 раз порушили режим припинення вогню. Використовували зброю, заборонену Мінськими домовленостями.

Повідомляє про це прес-служба Міністерства оборони України на офіційному сайті.

"Противник обстрілював позиції підрозділів Об'єднаних сил із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 120 та 82 мм, а також гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї", – ідеться в інформаційному зведенні.

Вели вогонь бойовики по українських позиціях поблизу 13 населених пунктів. Втрат унаслідок обстрілів серед особового складу Об'єднаних сил не було.

Від початку цієї доби режим припинення вогню противник порушив тричі. Обстріли вів з великокаліберних кулеметів, станкових та ручних протитанкових гранатометів, мінометів калібру 82 мм й стрілецької зброї.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бразилія підтвердила перемовини щодо купівлі літаків Україною

26 жовтня президент України Володимир Зеленський приїхав в зону розведення сил – місто Золоте Луганської області. Там поспілкувався з воїнами-добровольцями, які виступають проти відводу ЗСУ від лінії фронту. Відео зустрічі опублікували в мережі.

Зараз ви читаєте новину «Повідомили останні новини з Донбасу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі