понеділок, 27 травня 2019 09:01

Повідомили хороші новини з Донбасу

Повідомили хороші новини з Донбасу
На Донбасі зменшилася кількість обстрілів. Фото - facebook.com/pressjfo.news

Російські окупаційні війська 26 травня тричі обстріляли позиції українських захисників, але отримали відповідь. Жоден боєць ЗСУ не загинув і не був поранений.

Проросійські бойовики протягом дня гатили по захисниках України з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї в районі населених пунктів Гнутового, Красногорівки, Чермалика, повідомляє штаб операції Об'єднаних сил.

"Втрат серед військових Об'єднаних сил немає. На кожний обстріл противник отримав адекватну відповідь. За даними розвідки, 26 травня одного окупанта було поранено", – сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ліквідували командира бойовиків із Росії

Водночас, із початку доби, 27 травня, бойовики обстрілюючи українські позиції. 1 раз застосували заборонене Мінськими домовленостями озброєння – 82-міліметрові міномети. Також гатили зі станкових протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів поблизу Зайцевого. Втрат серед бійців ЗСУ немає. На обстріл противника наші підрозділи дали адекватну відповідь, втрати ворога уточнюються.

На окупованому Донбасі російські терористи зазнали великих втрат. Масштабна пожежа сталася в одній із казарм у населеному пункті Стаханов на Луганщині. У результаті пожежі загинули 12 бойовиків.

Зараз ви читаєте новину «Повідомили хороші новини з Донбасу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі