четвер, 28 грудня 2017 00:13

Порошенко згадав полонених Сущенка та Сенцова

Порошенко згадав полонених Сущенка та Сенцова
"Хай вони почують нас і знають, що в нас за них болить серце і ми боремось за їх звільнення" - сказав президент.

Ми точно витягнемо заручників Сущенка, Сенцова і інших, які перебувають в Росії і Криму. Міжнародна солідарність і наша рішучість є тому запорукою.

Так на зустрічі зі звільненими українськими героями сказав президент Петро Порошенко.

"Нам важливо пам'ятати, що українські заручники не лише продовжують залишатися "на подвале" в Донецьку і Луганську, звідки ми їх точно витягнемо! А там зробимо музей – музей окупації. Українські заручники залишають і в країні-агресору. Ми будемо боротися за те, щоб і Сущенко, і Сенцов, і всі решта, хто перебуває в Росії і на окупованому Криму, якнайшвидше були звільнені! І міжнародна солідарність і наша рішучість є тому запорукою", - говорить президент.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порошенко зустрівся зі звільненими українцями

"Хай вони почують нас і знають, що в нас за них болить серце і ми боремось за їх звільнення," - запевняє Петро Порошенко.

У незаконно утримуваного Росією Романа Сущенка погіршується здоров'я, повідомляли раніше. Адвокати режисера Олега Сенцова передають, що їх підзахисного турбує серце і ревматизм. Причиною цьому є постійні етапування та перебування у холодних камерах.

Зараз ви читаєте новину «Порошенко згадав полонених Сущенка та Сенцова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі