пʼятниця, 11 серпня 2017 14:10

Порошенка закликали відправити на передову усіх депутатів та Кабмін

Автор: pravda.ru
  Порошенка просять послати в зону АТО усіх народних депутатів
Порошенка просять послати в зону АТО усіх народних депутатів

Українська гімнастка, чемпіонка Універсіади Надія Васіна закликала президента країни Петра Порошенка організувати для народних депутатів відрядження до зони АТО.

На думку спортсменки, чиновники не усвідомлюють всієї серйозності подій на Донбасі, пише "Обозреватель".

"Пропоную організувати відрядження до зони АТО всім депутатам ВР і доблесному Кабміну, щоб вони побули кілька днів в епіцентрі бойових дій. Думаю, після цього вони почнуть працювати злагодженіше і стануть краще розуміти ситуацію на Донбасі. Тоді всім нам стане легше реалізувати плани з вигнання агресора та відновлення миру на нашій землі", - сказала Надія Васіна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Одесу прилетів літак із жертвами кривавого перемир'я: фото, відео

Депутати до відходу в літню відпустку не прийняли стратегічний законопроект "Про особливості державної політики щодо відновлення державного суверенітету України над тимчасово окупованою територією Донецької та Луганської областей". Цим подарували Росії шанс дестабілізувати ситуацію в нашій країні, вважає спортсменка.

"Такі відрядження можуть посприяти тому, що вже восени наші депутати проголосують за законопроект щодо зміни статусу захоплених ворогом територій. Ми всі зараз сидимо на пороховій бочці, тому цей закон потрібен Україні як повітря", - додала Васіна.

Російські окупанти почали активно обстрілювати українських військових на Донбасі з гранатомета "Таволга".

Протитанкові гранати, які прилітають на позиції Збройних сил, можуть пропалити броню за динамічним захистом до 0,6 м, пробити залізобетон товщиною до 1,5 м, цеглу - до 2 м і дерево-земельні вогневі укриття - до 3,7 м. Стріляють до 200 м.

Зараз ви читаєте новину «Порошенка закликали відправити на передову усіх депутатів та Кабмін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі