субота, 15 серпня 2020 19:54

Попрощалися з загиблим військовим Сергієм Поховічем
4

Поховали загиблого військового
Фото: CBN
Поховали загиблого військового
Поховали загиблого військового
Поховали загиблого військового

У с. Новогригорівка Перша Долинського району Кіровоградської обл. 15 серпня попрощалися зі старшим сержантом 42-го окремого мотопіхотного батальйону 57-ї окремої мотопіхотної бригади Сергієм Поховічем.

Репортаж з похорон підготувало видання CBN.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія посилює агресію проти України - Горбулін

"На похорон зібралося кілька сотень земляків і бойові побратими. Сергій Поховіч на фронті - з 2014 року. Воював і загинув в підрозділі розвідки 42-го батальйону 57 бригади імені Костя Гордієнка. Повертався з найнебезпечніших завдань, має державні нагороди", - зазначається в матеріалі.

Він загинув 13 серпня вранці в районі селища Водяне Ясинуватського району Донецької обл. від поранень, несумісних з життям, отриманих при підриві на невідомому вибуховому пристрої. У нього залишилися батько і двоє дітей, які зараз служать у ВСУ.

Російський окупант веде провокативні обстріли на Донбасі та окопується у бік підрозділів українських воїнів. Про це повідомляє Операція об'єднаних сил.

Зараз ви читаєте новину «Попрощалися з загиблим військовим Сергієм Поховічем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі