пʼятниця, 29 червня 2018 14:20

Показали фото бійців, які загинули у День Конституції

  У мережі опублікували фото військових, які загинули 28 червня. Фото: Dyvensvit
У мережі опублікували фото військових, які загинули 28 червня. Фото: Dyvensvit

Показали фото бійців ЗСУ Валерія Шишака і Андрія Волоса, які загинули у День Конституції під час обстрілу в районі населеного пункту Південне Донецької області.

Відповідні знімки опублікувала Оксана Трапезун-Жеграй на своїй сторінці в Facebook

Вчора о 08.30 ворог відкрив вогонь з мінометів, станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів по житловим будинкам Південного. Українські військові відкрили вогонь у відповідь, зав'язався бій, у ході якого важке поранення отримав боєць резервної групи.

За словами військових, командир взводу 24 бригади імені короля Данила Валерій Шишак, разом із командиром роти Олегом Лотоцьким кинулися рятувати свого підлеглого. Саме цього й очікував снайпер-терорист. Підступним пострілом снайпера Валерій Шишак був смертельно поранений. В підрозділі він був найстаршим. Скоро йому мало виповнитися 58 років. Не дочекавшись свого командира, згодом від отриманих важких поранень помер і боєць 25-річний Андрій Олександрович Волос.

  На фото Валерій Шишак
На фото Валерій Шишак

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "У них філософія життя інша", - Кравчук заговорив про автономію для Донбасу

  На фото Андрій Волос
На фото Андрій Волос

У Житомирі напали на заступника командувача Десантно-штурмових військ Збройних сил України полковника Павла Щербаня. Військовослужбовця поранили ножем на виході з магазину, зараз він у важкому стані у госпіталі.

Зараз ви читаєте новину «Показали фото бійців, які загинули у День Конституції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі