четвер, 11 серпня 2022 10:45

Спецтема: Війна Росії проти України

Зловили "азовців" – у Маріуполі окупанти проводять постановочні "арешти"

Зловили  "азовців" – у Маріуполі окупанти проводять постановочні "арешти"
У Маріуполі окупанти залякують цивільних арештами. Фото: bbc.com

У Маріуполі окупанти вдаються до відвертих постановок, щоб створити ілюзію успішної боротьби з українським спротивом.

Один із таких випадків трапився 10 серпня біля ринку на Лівобережжі, де російські загарбники нібито затримали "азовців", пише у Telegram радник міського голови Петро Андрющенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Щось пішло не так": у Маріуполі бунтують комунальники – Андрющенко

"Двох чоловіків, одягнених у військову форму з шевронами полку "Азов" було "заарештовано" без стрілянини та метушні. Так, щоб побачила максимальна кількість цивільних. Гарна спроба. Але, ні. Це ще один факт використання вкраденої окупантами форми полку "Азов" із бази в Урзуфі", – зазначив Андрющенко.

На його думку, до постановок окупанти вдаються через слабку результативність роботи контррозвідки.

У Маріуполі російські електрики влаштовують "диверсії". Так, вони спалили новий трансформатор у Кальміуському районі. Минулого разу вони палили трансформатор у червні.

У Маріуполі Донецької області росіяни продають місцевим мешканцям продукти з націнкою 200–300%. Здирницькими цінами ворог обкрадає і без того змучене населення. Ціни шокують, адже в зруйнованому окупантами місті майже немає нормальної роботи.

Зараз ви читаєте новину «Зловили "азовців" – у Маріуполі окупанти проводять постановочні "арешти"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі