четвер, 03 травня 2018 13:07

"Поганий знак" - журналіст розповів про підготовку Росії до атаки

"Поганий знак" - журналіст розповів про підготовку Росії до атаки
Збільшення кількості обстрілів та інформаційний гамір навколо ООС можуть вказувати на підготовку Росії до атаки. Фото з відкритих джерел

Розповсюдження чуток у ЗМІ про масове заходження техніки противника на кордоні з Україною та про несправну зброю в ЗСУ свідчить про підготовку Росії до активних дій.

Про це у Facebook написав журналіст Мирослав Гай.

"У інфополі знову почалися масові вкидання. То в "сектор М" не підвозять боєприпасів. То, почалося нагнітання про суть ООС, що це введення воєнного стану, то про непрацюючі Javelin... Тепер же, йдуть множинні повідомлення про заходження військової техніки супротивника, що роблять або для створення паніки, для приховування місць заходу, для приховування кількості.

Ось це і є погані знаки. Множинні індикатори: інформаційні вкидання, активізація на фронті, потоки поранених і при цьому політична тиша", - написав журналіст.

Будівництво додаткової злітної смуги в аеропорту Бельбек в анексованому Криму вказує на підготовку Росії до агресивних воєнних дій. Таку думку висловив генерал-лейтенант Василь Богдан, експерт з питань безпеки.

Зараз ви читаєте новину «"Поганий знак" - журналіст розповів про підготовку Росії до атаки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі