четвер, 03 травня 2018 12:53

У Криму розпочали нове "будівництво століття": пояснили причини

У Криму розпочали нове "будівництво століття": пояснили причини
Окупанти почали будувати додаткову злітну смугу в аеропорту Бельбек, аби підготуватися до агресивних воєнних дій. Фото: ВладТайм

Будівництво додаткової злітної смуги в аеропорту Бельбек в анексованому Криму вказує на підготовку Росії до агресивних воєнних дій.

Таку думку висловив генерал-лейтенант Василь Богдан, експерт з питань безпеки, передає "Обозреватель".

"В контексті імперської стратегії ланцюгової агресії, яку зараз Росія застосувала і до світу, і до України, питання використання Криму, як потужної військово-морської бази, і території, і регіону, для посилення стратегічного впливу в Чорноморському регіоні, Росія давно про це мріяла і зараз вона цю стратегію реалізовує.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Через Керченський міст дозволять їздити велосипедами

Росія намагається зараз відновити ті військові об'єкти інфраструктури, техніку, озброєння, які знаходяться на Кримському півострові. Це зараз робиться з єдиною метою – посилити і закріпити не тільки військову присутність, а й закріпити цей півострів, як частину РФ", - сказав генерал.

1 травня стало відомо, що в окупованому Криму поблизу міста Севастополь виявлено будівництво другої посадкової смуги на військовому аеродромі "Бельбек".

Зараз ви читаєте новину «У Криму розпочали нове "будівництво століття": пояснили причини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі