вівторок, 27 червня 2017 15:25

Переправа танків через річку: у мережі з'явилося видовищне відео

Переправа танків через річку: у мережі з'явилося видовищне відео
Військове тб України показало як вражаюче виглядає переправа танкового підрозділу через річку.

Українські військові показали вражаюче відео переправи танків через річку. Під прикриттям засобів протиповітряної оборони й оповиті димами вони перебралися через водойму. Відео опублікувало Військове телебаченням України.

Перед військовими стояло непросте завдання - переправити танковий підрозділ через водну перешкоду на незнайому ділянку місцевості.

"Таке завдання вимагало професіоналізму від військовослужбовців усіх підрозділів, залучених у навчанні. Військові інженери повинні були обрати ділянку для побудови переправи, оперативно спустити на воду катери, понтонні секції та скласти пором", - йдеться у дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українські винищувачі показали вражаючий політ строєм

Зазначають, що підрозділи ППО забезпечували охорону переправи з повітря, а фахівці РХБ-захисту прикривали переправу димами. Рятувальний підрозділ водолазів був напоготові. Після з'їзду з порому на них чекав крутий підйом вгору на необладнаному піщаному березі.

Представники полку "Азов" провели екскурсію для журналістів у трьох пунктах дислокації в Урзуфі, Маріуполі та селищі Юр'ївка. Показали, як живуть бійці батальйону.

Зараз ви читаєте новину «Переправа танків через річку: у мережі з'явилося видовищне відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі