середа, 21 жовтня 2020 07:57

Перемир'я в дії: бойовики поранили нашого воїна

Перемир'я в дії: бойовики поранили нашого воїна
Українські воїни перебувають напоготові до адекватного реагування на будь-які підступні та провокаційні дії противника. Ситуація у районі проведення операції залишається контрольованою українськими захисниками. Фото: facebook.com/MinistryofDefence.UA

На Донбасі впродовж минулої доби, 20 жовтня, збройні формування Російської Федерації 6 разів порушили домовленості про перемир'я.

Неподалік Світлодарська та Майорська вогонь вели зі стрілецької зброї. Поблизу Авдіївки тричі гатили із гранатометів різних систем та стрілецької зброї. Один наш воїн зазнав травм, повідомили у штабі операції Об'єднаних сил.

"Унаслідок ворожого пострілу один український захисник зазнав акубаротравми. Військовослужбовця оперативно доправили до лікувального закладу. Стан здоров'я воїна задовільний", - сказан в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗСУ готові звільнити Донбаc

Окрім того, на Приазов'ї, у районі населеного пункту Павлопіль, зафіксовано проліт БПЛА противника типу "Квадрокоптер" із перетином лінії розмежування. Наші воїни знешкодили безпілотник засобами радіоелектронної боротьби.

Від початку поточної доби, 21 жовтня, на усіх ділянках відповідальності українських підрозділів пострілів з боку збройних формувань Російської Федерації не зафіксовано. По всій лінії розмежування спостерігається тиша.

ОБСЄ зафіксувала протягом минулої доби 19 порушень режиму припинення вогню в Донецькій області. У Луганській області СММ не зафіксувала жодного.

Зараз ви читаєте новину «Перемир'я в дії: бойовики поранили нашого воїна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі