понеділок, 13 березня 2017 12:04

"Ополчення більше немає - є тільки регулярна армія" - Гіркін розказав шокуючу новину про Донбас

"Ополчення більше немає - є тільки регулярна армія" - Гіркін розказав шокуючу новину про Донбас
Ігор Гіркін відставний офіцер збройних сил РФ. Причетний до захоплення Верховної ради АР Крим, командував штурмом фотограмметричного центру у Сімферополі, керівник російського диверсійного угруповання у Сімферополі, а потім у Слов'янську Донецької області. Один із організаторів діяльності проросійських сепаратистів і так званого "Народного ополчення Донбасу"

Колишній лідер терористів ДНР Ігор Гіркін на прізвисько Стрєлков сказав, що на Донбасі воюють лише російські військові, яким платять високу для них зарплату.

За словами бойовика, гроші - це їх єдина мотивація. Про це Стрєлков повідомив телеканалу сепаратистів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гіркін проговорився, що бойовики тікають з-під Авдіївки

"Ополчення закінчилось після дебальцевського котла. Зараз є лише контрактники. Вони за свої 15 тисяч, які там досить непогані гроші, якщо знадобиться, і в свій народ стрілятимуть. Там такий контингент, крім деяких підрозділів. Там багато людей, яким взагалі на все начхати", - сказав він.

"Ополчення більше нема - це так звана регулярна армія", - додав Гіркін.

За минулий тиждень ліквідували 16 російських військовослужбовців та 35 поранили. Про це повідомляє прес-служба Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

Зараз ви читаєте новину «"Ополчення більше немає - є тільки регулярна армія" - Гіркін розказав шокуючу новину про Донбас». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі