вівторок, 13 липня 2021 08:36

Окупанти засипали з гранатометів - ЗСУ відповіли

Окупанти засипали з гранатометів - ЗСУ відповіли
Бойовики обстріляли українців з гранатометів та кулеметів. Фото: facebook.com/pressjfo.news

12 липня збройні формування Росії п'ять разів порушили режим припинення вогню на Донбасі. Втрат серед українських воїнів немає. У відповідь на обстріли також відкривали вогонь.

Бойовики цілили по українцям із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Дісталося нашим позиціям неподалік насалених пунктів Золоте-4, Водяне, що на Приазов'ї та Катеринівка, передають в ООС.

Крім того, в районі села Миронівський військові помітили ворожий безпілотник типу "Орлан-10". Він перетнув лінію розмежування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти убили воїна Володимира Яськіва

Сьогодні зранку окупанти стріляли з автоматичних станкових гранатометів і великокаліберних кулеметів поблизу Південного.

11 липня збройні формування Російської Федерації вісім разів порушили режим припинення вогню на Донбасі. Бойових втрат серед українських захисників немає.

Стріляли з автоматичних станкових, ручних протитанкових, станкових протитанкових і підствольних гранатометів, а також мінометів 82-го калібру. Під приціл потрапили населені пункти Донеччини, зокрема Піски Ясинувацького району, Широкине Волноваського району, Авдіївка Покровського району, Новоселівка Лиманського району та Нью-Йорк Бахмутського району.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти засипали з гранатометів - ЗСУ відповіли». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі