понеділок, 08 серпня 2022 21:03

Спецтема: Війна Росії проти України

Окупанти відправили "на підвал" колаборанта

Окупанти відправили "на підвал" колаборанта
Михайла Агурбуаша звинуватили у розкраданні пального. Фото: t.me/andriyshTime

Бойовики заарештували колаборанта із Мангушського району Донецької області Михайла Агурбуаша.

Його звинуватили в корупційній оборудці з дизельним паливом разом із міністерством надзвичайних ситуацій Росії. Про це пише радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Виховательки садочків і колишній поліцейський: показали порцію колаборантів

"Сподіваюся, що сволота, яка перша перейшла на бік ворога та здавала наших людей, вже ніколи не побачить світла свободи. Тому, підказую одразу, там досі грабують російський бюджет селищний гауляйтер Урзуфа Топузов та його подільник Аврамов. Агов, МГБ – беріть, аби двічі не вставати", – пише він.

Є інформація, що почалася перевірка корупційної групи Бодянін – Фтіц – Макеєв. Вони "кришують" усіх та привласнюють російські гроші, виділені на поховання маріупольців.

В обмін на інформацію Андрющенко обіцяє допомогти їм з евакуацією. Нагадує, що з Донецького СІЗО ще ніхто не повернувся живим.

В окупованому Маріуполі колаборантом виявився банкір ПУМБ, що належить до промислово-фінансової групи СКМ олігарха Ріната Ахметова, Андрій Висоцький.

Також на співпрацю з ворогом пішла колишня заступниця директора департаменту соціального захисту Олена Аліпа.

Колаборанткою виявилася місцева депутатка від ОПЗЖ Олена Карпенко.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти відправили "на підвал" колаборанта». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі