четвер, 07 листопада 2019 20:39

Окупанти вбили солдата інженерного підрозділу Германа Броднікова

На Донбасі загинув 23-річний Герман Бродніков - старший солдат інженерного підрозділу 92 бригади ім. отамана Івана Сірка.

Боєць займався облаштуванням позиції, коли біля нього розірвалась ракета із протитанкового комплексу, повідомили на сторінці бригади у Facebook.

"Сьогодні зведене інженерне відділення одного з механізованих батальйонів бригади виконувало завдання по забезпеченню лісом-кругляком свій підрозділ для інженерного обладнання позицій. І в момент, коли наші побратими біля ВОПу вивантажували деревину, ворог посеред білого дня прицільно здійснив два постріли з установки ПТУР.

Автор: https://www.facebook.com/92OMBr/
  Старший солдат Герман Бродніков загинув на Донбасі
Старший солдат Герман Бродніков загинув на Донбасі

Одна ракета влучила точно у машину УРАЛ, біля якої і працювали захисники. На превеликий жаль, на місці загинув старший солдат Герман Бродніков. Йому було всього 23 роки. До лав 92 ОМБр хлопець прийшов 2016 року. Він був відданим та славним сином своєї батьківщини, а ще вірним другом та побратимом", - пишуть представники бригади.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Донбасі загинув військовий, 4 отримали поранення

Ще троє армійців зазнали численних поранень різного ступеня тяжкості, один із бійців у важкому стані.

"Повірити у таке складно, якщо не знати російського окупанта-ката. Адже жодні Мінські домовленості для ворога не діють. Постійно порушуючи режим тиші, російські терористи розстрілюють наших побратимів", - заявили у бригаді.

92 бригада тримає оборону в районі Авдіївки на Донеччині.

У Генеральному штабі Збройних сил заявляють про повну безпеку в Золотому-4.

Начальник штабу Руслан Хомчак заявив про те, що населений пункт жодного разу не обстрілювали.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти вбили солдата інженерного підрозділу Германа Броднікова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі