субота, 12 грудня 2020 09:48

Окупанти тричі порушили режим "тиші"

Окупанти тричі порушили режим "тиші"
Серед особового складу Об'єднаних сил бойових втрат і поранень нема. ФОТО: Facebook

Вчора, 11 грудня, російсько-окупаційні війська тричі порушили режим припинення вогню на Донбасі. Ситуація у районі проведення операції Об'єднаних сил залишається повністю контрольованою українськими воїнами.

Про це повідомляє пресслужба штабу операції Об'єднаних сил у Facebook.

"Минулої доби, 11 грудня, задокументовано три порушення режиму припинення вогню з боку збройних формувань Російської Федерації. Зокрема, декілька пострілів з автоматичного станкового гранатомета помічено біля Мар'їнки. А по українських позиціях неподалік населених пунктів Водяне та Зайцеве противник відкривав вогонь зі стрілецької зброї. Ворожі провокації не несли загрози нашим воїнам, тому українські захисники вогонь у відповідь не відкривали. Серед особового складу Об'єднаних сил бойових втрат і поранень немає", - розповіли в штабі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Раду планують внести закон про особливий статус ОРДЛО

Про порушення режиму припинення вогню окупантами повідомлено представників ОБСЄ через Українську сторону СЦКК.

Від початку поточної доби у смугах відповідальності наших бойових бригад обстрілів з боку російсько-окупаційних військ не відмічено, на усіх ділянках фронту спостерігалася тиша.

"Українські військовослужбовці продовжують виконувати поставлені завдання і перебувають напоготові надати відсіч у разі загрози їхньому життю чи здоров'ю", - наголосили у штабі ООС.

Російські загарбники вивели на передові позиції танки та артилерійські підрозділи 1-го та 2-го армійських корпусів. Держава-агресор продовжує нарощувати військовий потенціал на Донбасі, залучили максимальну кількість особового складу артилерійських, танкових і мотострілецьких підрозділів.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти тричі порушили режим "тиші"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі