вівторок, 27 жовтня 2020 07:18

Окупанти тричі обстрілювали позиції наших воїнів

Окупанти тричі обстрілювали позиції наших воїнів
Українські воїни пильності не втрачають і готові миттєво реагувати на будь-які зміни оперативної обстановки. Фото: facebook.com/MinistryofDefence.UA

На Донбасі 26 жовтня, у районах відповідальності українських бригад зафіксовано 3 порушення режиму припинення вогню з боку збройних формувань Російської Федерації.

Зі стрілецької зброї російсько-окупаційні війська вели вогонь неподалік Мар'їнки та Широкіного. А у передмісті Авдіївки ворог гатив із гранатометів різних систем, повідомили в штабі операції Об'єднаних сил.

"Провокативні постріли не становили небезпеки для життя українських захисників, тож наші воїни вогонь у відповідь не відкривали. Бойових втрат і поранень серед особового складу Об'єднаних сил не було", - сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українські воїни захопили бойовика ЛНР

Від початку поточної доби, 27 жовтня, у районах відповідальності українських підрозділів порушень режиму припинення вогню не зафіксовано. По всій лінії розмежування спостерігається тиша.

СММ ОБСЄ зафіксувала у період із вечора 23 до вечора 25 жовтня 49 порушень режиму припинення вогню на Донбасі. Зокрема 39 на Донеччині й 10 – у Луганській області.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти тричі обстрілювали позиції наших воїнів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі