неділя, 24 липня 2022 18:36

Спецтема: Війна Росії проти України

Окупанти провалили штурм на Донеччині. Відступають з втратами

Окупанти провалили штурм на Донеччині. Відступають з втратами
Окупанти провалили штурм на Донеччині. Фото: Україна Молода

Збройні сили України відбили атаку російських окупантів на напрямках Володимирівка – Бахмутське та Доломітне – Новолуганське.

Окупанти відступають з втратами. Про це повідомив Генеральний штаб ЗСУ в Facebook.

"Ворог втрачає особовий склад, але вперто продовжує спроби встановити контроль над територією Вуглегірської ТЕС. Бойові дії тривають. Також тривають жорсткі бої на напрямку Роти – Семигір'я", – також йдеться в повідомленні.

Також українські воїни вже вкотре відбили штурми ворога на напрямках Верхньокам'янка – Верхньокам'янське та Білогорівка – Верхньокам'янське. Окупанти, з втратами, відійшли.

У регіоні продовжують фіксувати обстріли населених пунктів росіянами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Це буде "м'ясорубка" – Марків спрогнозував перебіг битви за Донбас

"На Слов'янському напрямку зафіксовано обстріли біля Великої Комишувахи, Грушувахи, Краснопілля, Вірнопілля, Долини, Червоної Поляни, Карнаухівки та Дібровного. Штурмовими діями окупанти спробували встановити контроль над населеним пунктом Богородичне. І знову, вже традиційно, без жодного успіху", – додали в Генштабі.

На Краматорському напрямку ворог обстріляв із ствольної та реактивної артилерії населені пункти Крива Лука, Сіверськ, Григорівка, Верхньокам'янське, Івано-Дар'ївка та Спірне.

"На Бахмутському напрямку противник обстріляв наші війська поблизу Берестового, Білогорівки, Нової Кам'янки, Покровського, Бахмута, Веселої Долини, Зайцевого, Травневого та Нью-Йорка. Окрім того, завдав авіаудару неподалік Бахмута", – повідомили в Генштабі.

Росія, найімовірніше, не захопить Слов'янськ та Краматорськ, і тим більше до 11 вересня.

Саме про цю дату попереджають українські офіційні особи, мовляв, у цей період можливі так звані "референдуми" на окупованих територіях.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти провалили штурм на Донеччині. Відступають з втратами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі