вівторок, 14 червня 2022 10:08

Спецтема: Війна Росії проти України

Окупанти планують відкрити театральний сезон у розбомбленому ними драмтеатрі Маріуполя

Російські терористи в Маріуполі планують відкрити театральний сезон у розбомбленому ними драмтеатрі.

Драмтеатр повинен запрацювати 10 вересня. Про це повідомив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко в Telegram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Біля розбомбленого театру: у Маріуполі транслюють з авто російську пропаганду

Окупаційна адміністрація заявила, що новий сезон відкриється двома-трьома танцювальними та естрадно-концертними номерами, а також театральною постановкою.

"Немає такого дна нелюдства, яке б не пробили окупанти. Танок по кістках, вистава на могильнику. І все організовують окупанти разом із колаборантами. Коли наступного разу цинічна Росія почне знов щось волати про гуманізм, просто згадайте це повідомлення", - написав Андрющенко.

Раніше терористи повідомляли, що театральна трупа переїхала до будівлі філармонії. Там уже встигли провести першу репетицію.

Автор: t.me/andriyshTime
  У Маріуполі окупанти планують відкрити драмтеатр до 10 вересня
У Маріуполі окупанти планують відкрити драмтеатр до 10 вересня
Бомбу на драматичний театр Маріуполя окупанти скинули з літака 16 березня. Загинули 600 людей, за даними ЗМІ.

Після розбору завалів драмтеатру в Маріуполі Донецької області й відкриття скверу для вільного відвідування, окупанти влаштували "автопробіг волонтерів" із червоними прапорами в місті.

Колаборантка з Донецька Олена Морозова привозить у зруйнований росіянами Маріуполь "гостей" з РФ і проводить для них екскурсії на руїнах. Зокрема, драматичним театром.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти планують відкрити театральний сезон у розбомбленому ними драмтеатрі Маріуполя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі