понеділок, 13 червня 2022 18:52

Спецтема: Війна Росії проти України

Біля розбомбленого театру: у Маріуполі транслюють з авто російську пропаганду

Біля розбомбленого театру: у Маріуполі транслюють з авто російську пропаганду
У Маріуполі біля розбомбленого загарбниками драмтеатру росіяни поширюють пропагандистські новини. Фото: t.me/andriyshTime

У Маріуполі біля розбомбленого загарбниками драмтеатру росіяни поширюють пропагандистські новини. Транслюють їх на екранах спецавтомобілів.

Відео опублікував радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко в Telegram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Із драмтеатру в Маріуполі росіяни продовжують вивозити тіла

У ролику видно, як перед входом у театр сидять на вцілілих театральних кріслах і сходах місцеві мешканці. Перед ними - автомобіль з великим екраном, на якому транслюють російські новини.

"Драматичний театр просто зараз. Навіть у спеку маріупольці не заходять сховатися від сонця. Цинічні росіяни продовжують атакувати пропагандою людей, змушених заряджати телефон від генераторів", - написав Андрющенко.

Бомбу на драматичний театр Маріуполя окупанти скинули з літака 16 березня. Загинули 600 людей, за даними ЗМІ.

Після розбору завалів драмтеатру в Маріуполі Донецької області й відкриття скверу для вільного відвідування, окупанти влаштували "автопробіг волонтерів" з червоними прапорами в місті.

Колаборантка з Донецька Олена Морозова привозить у зруйнований росіянами Маріуполь "гостей" з РФ і проводить для них екскурсії на руїнах. Зокрема, драматичним театром.

Зараз ви читаєте новину «Біля розбомбленого театру: у Маріуполі транслюють з авто російську пропаганду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі