понеділок, 14 листопада 2022 10:24

Спецтема: Війна Росії проти України

Окупанти нещадно атакували Бахмут і Курахове: є жертви
Оновлено
10

На Волноваському напрямку вночі відбувались активні артобстріли Вугледара та Павлівки, окупанти пошкодили щонайменше один будинок.

На Донецькому напрямку найбільших руйнувань зазнало Курахове, зазначив голова обласної військової адміністрації Павло Кириленко в ранковому зведенні 14 листопада. Одна людина поранена.

"Унаслідок обстрілів пошкоджено сім багатоповерхівок, дитсадок та адмінбудівлю. Зранку росіяни обстріляли Селидове – поцілили поблизу агропромислового об'єкта, наслідки обстрілу встановлюємо", – написав він.

На Донецькому напрямку найбільших руйнувань зазнало Курахове
Фото: t.me/pavlokyrylenko_donoda
На Донецькому напрямку найбільших руйнувань зазнало Курахове
На Донецькому напрямку найбільших руйнувань зазнало Курахове

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія обстріляла Харків ракетами С-300: перші подробиці від Синєгубова

На Горлівському напрямку ще одна людина отримала поранення у Бахмуті.

"У місті вщент знищено приміщення Центру дітей та юнацтва, пошкоджено приватний будинок. Гучно було також на околицях Часовоярської та Світлодарської громад", – додав Кириленко.

У ніч проти 13 листопада російські окупанти били по лінії фронту й по містах Донецької області. Ворог обстріляв Дружківку, де пошкодили кав'ярню, і Святогірськ, де снаряди прилетіли поблизу адмінбудівлі.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти нещадно атакували Бахмут і Курахове: є жертви». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі