вівторок, 08 грудня 2020 05:19

ОБСЄ зафіксувала 220 випадків порушень перемир'я на Донбасі

ОБСЄ зафіксувала 220 випадків порушень перемир'я на Донбасі
ОБСЄ продовжує фіксувати порушення режиму тиші. Фото: Reuters

Упродовж вихідних ОБСЄ зафіксувала 134 порушення режиму припинення вогню у Донецькій області та 89 таких порушень на Луганщині.

"У Донецькій області з вечора 4 до вечора 6 грудня СММ зафіксувала 134 порушення режиму припинення вогню, більшість з яких (зокрема 20 вибухів невизначеного походження) зафіксовано на південний-захід від Донецької фільтрувальної станції (ДФС; 15 км на північ від Донецька)", - повідомляється у щоденному звіті № 291/2020, опублікованому Спеціальною моніторинговою місією ОБСЄ в Україні.

У Луганській області з вечора 4 до вечора 6 грудня Місія зафіксувала 89 порушень режиму припинення вогню, зокрема 74 вибухи невизначеного походження, в районі на північний схід від ділянки розведення в районі н. п. Золоте (підконтрольний урядові, 60 км на захід від Луганська).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія визнала свою причетність до війни на Донбасі

4 грудня біля селища Луганське Бахмутського району Донецької області снайпер бойовиків поранив українського військового. Поранений перебуває у лікувальному закладі, його стан стабільний.

Зараз ви читаєте новину «ОБСЄ зафіксувала 220 випадків порушень перемир'я на Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі