середа, 27 грудня 2017 13:19

Обмін полоненими: щонайменше 15 бранців не переходитимуть до терористів

Обмін полоненими: щонайменше 15 бранців не переходитимуть до терористів
Деякі полонені заявлять про відмову від обміну. Фото: Прямий

Щонайменше 10-15 осіб, яких привезли на обмін, планують відмовитися переходити на території, підконтрольні бойовикам.

Українська сторона покаже бойовикам, що привезли всіх людей за їхнім запитом, проте насильно їх терористам ніхто не віддаватиме. Про це інформує ТСН.

"До місця обміну полоненими прибули кілька бригад медиків і надзвичайників, обмін на українських військових, що перебувають у заручниках у терористів "Л/ДНР", планують оголосити про відмову переходити на окуповану територію вже під час самого обміну", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Обмін полоненими перенесли на інший час

Серед полонених є чоловік, якого звинувачують у подіях 2 травня в Одесі.

"Він перебуває під домашнім арештом. Каже, що відмовиться від обміну, повернеться в Одесу і сидітиме під домашнім арештом, продовжуватиме судитися", - зазначається.

У мережі оприлюднили перші фотографії масштабного обміну полоненими між українською стороною і бойовиками незаконних збройних формувань на Донбасі. При цьому на момент процедури в районі пункту пропуску "Майорськ" планують повністю відключити доступ до мережі інтернет.

Зараз ви читаєте новину «Обмін полоненими: щонайменше 15 бранців не переходитимуть до терористів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі