вівторок, 26 вересня 2017 12:46

Невдала спроба Москви - політолог про погрози ДНР війною

Невдала спроба Москви - політолог про погрози ДНР війною
Спроби ДНР шантажувати Путіна й погрожувати наступом щераз довели, що республіка - маріонетка Кремля. Так важає політолог Олег Жданов. нА фото - карикатура на Володимира Путіна.

Погрози ватажків ДНР захопити усю Донецьку область, якщо Росія припинить фінансування республіки, - ще один доказ того, що вказівки бойовики отримують з Кремля.

Так вважає військовий експерт Олег Жданов, повідомляє "Обозреватель".

"Це спроба Москви продемонструвати світовій спільноті, що ці два новоутворення - самостійні, що це волевиявлення народу, що їх там немає, що вони не причетні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зі зброєю і власними авто: в ДНР з'явилися нові російські найманці

Щойно Москва перестане їх підтримувати, це питання закриється автоматично - вони просто зникнуть. Тому логіка таких заяв зрозуміла, вона лежить на поверхні", - прокоментував ситуацію експерт.

Днями радник голови ДНР заявив, що якщо Росія відмовиться фінансувати невизнану ДНР, то бойовики перестануть підкорятися Путіну й візьмуть під свій контроль усю територію Донецької області.

Зараз ви читаєте новину «Невдала спроба Москви - політолог про погрози ДНР війною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі