середа, 01 березня 2017 08:59

"Найнеспокійніша ніч за 4-5 місяців" - весна на передовій почалася із загострення

"Найнеспокійніша ніч за 4-5 місяців" - весна на передовій почалася із загострення
Фото: ukrinform.ua

Після порівняного затишшя бойовики активізувались на луганському напрямку. По всій лінії розмежування обстрілювали українських бійців з великокаліберного озброєння.

Про це розповів речник штабу АТО Леонід Матюхін.

"Я б сказав, що це найнеспокійніша ніч за 4-5 місяців. Обстрілів найбільше було на донецькому напрямку. Танки вели вогонь. Із мінометів обстрілювали Авдіївку, із гранатометів і стрілецької зброї - Кам'янку, Зайцеве. Щодо Авдіївки - обстріли не припинялися вночі, продовжуються зараз. Немає хвилини, щоб не було обстрілів.

На маріупольському напрямку зі 122-міліметрової артилерії обстрілювали Широкине, Водяне. Із мінометів - Новотроїцьке. Із гранатометів і стрілецької зброї - Лебединське, Павлопіль, Широкине. БМП також вели вогонь по Широкиному.

Луганський напрямок вночі був найнеспокійнішим. 122-міліметрова артилерія працювала. Обстрілювали Троїцьке та Кримське. 120- та 82-міліметрові міномети - Новозванівку, Оріхове та Троїцьке. По Кримському вогонь вела БМП", - розповів Матюхін.

За його словами, з опівночі 1 березня втрат у лавах української армії немає.

"Як тільки почули, що прийшов "гумконвой", усі були готові", - додав речник штабу АТО.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Авдіївка. Ознак життя немає

За добу 28 лютого на Донбасі зафіксували 117 обстрілів. Двоє українських військових загинули, двоє поранені й один травмований.

Зараз ви читаєте новину «"Найнеспокійніша ніч за 4-5 місяців" - весна на передовій почалася із загострення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі