четвер, 18 квітня 2019 09:13

На окупованому Донбасі не вистачає продуктів

На окупованому Донбасі не вистачає продуктів
Загострилися проблеми із забезпеченням населення продуктами харчування, перш за все, м'ясною продукцією.Фото:cdn.the-village.ru

На окупованій території Луганської області соціально-економічна ситуація під загрозою.

Погіршується ситуація з продуктами харчування, повідомив координатор групи "Інформаційний опір" Дмитро Тимчук у Facebook.

Загострилися проблеми із забезпеченням населення продуктами харчування, перш за все, м'ясною продукцією.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жителі ДНР і ЛНР невдовзі можуть стати російськими громадянами

У кризовому стані перебувають 2 найбільших "державних" підприємства продовольчої галузі — ГУП "Ринки ЛНР" і ДП "ССС Народний" (мережа соціальних супермаркетів). Від співпраці з ними відмовляється більшість постачальників продовольчої продукції.

Причиною ситуації є низькі закупівельні ціни та накопичена заборгованість за поставлені товари. На початок квітня цього року заборгованість становила близько 10 млн руб.

Окупаційна влада у ДНР і ЛНР копіює російську судову систему. Від початку збройного конфлікту на Донбасі керівництво так званих республік намагалося створити "військові суди" виключно як каральні механізми.

Зараз ви читаєте новину «На окупованому Донбасі не вистачає продуктів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі