четвер, 31 січня 2019 16:02

На окупованому Донбасі назрівають голодні бунти

На окупованому Донбасі назрівають голодні бунти
Кількість жебраків в ДНР збільшилася. Окупанти перестали виплачувати людям заробітну плату. Фото: Донецькі Новини

У комунальному підприємстві "Вода Донбасу", частина якого розташована на окупованій території робітникам не виплачують заробітну платню.

Про це повідомляє координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук у своєму Facebook.

"Заборгованість по заробітній платі понад 3 місяців. Через це зростає невдоволення серед працівників підприємства діями місцевих окупаційних властей. Спостерігаються факти звільнень працівників робітничих спеціальностей", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ватажок ДНР благає місцевих жителів залишитися і обіцяє їм золоті гори

Він також повідомляє, що на окупованій території масово закривають найбільші торгові точки. Замість них відкривають алкогольні та тютюнові магазини.

"В грудні 2018 р закрився популярний магазин одягу "Creative" , на місці іншого популярного магазину одягу "Club Cotton" відкрили кафе "Кавник", яке не користується особливим попитом серед місцевих жителів. Також, в окупованій Горлівці спостерігається скорочення асортименту продуктів на прилавках магазинів через неможливість забезпечення їх доставки в умовах снігових заметів", - написав Тимчук.

Ватажок угрупування ДНР Денис Пушилін показав свою жінку Ірину під час відвідин дитячого реабілітаційного центру в окупованій Горлівці.

На відміну від жінки покійного бойовика Олександра Захарченка, Ірина Пушиліна бере участь у всіх заходах свого чоловіка та підносить себе як "першу леді" ДНР.

Зараз ви читаєте новину «На окупованому Донбасі назрівають голодні бунти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі