вівторок, 19 грудня 2023 12:03

Спецтема: Війна Росії проти України

На одному з напрямків знищили понад пів тисячі росіян разом із технікою

На одному з напрямків знищили понад пів тисячі росіян разом із технікою
Командувач оперативно-стратегічного угруповання Таврія Олександр Тарнавський розповів про ситуацію на Таврійському напрямку фронту. Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

Загальні втрати ворога в операційній зоні ОСУВ Таврія склали 560 осіб. Росія завдала п'яти авіаударів, провела 70 бойових зіткнень та здійснила 631 артобстріл.

Наші захисники та захисниці стійко тримають оборону та провдять активні дії на визначених напрямках, заявив 19 грудня командувач оперативно-стратегічного угруповання Таврія Олександр Тарнавський.

"Знищено 11 одиниць військової техніки. Зокрема, шість танків, ББМ, артсистема, БпЛА та дві одиниці спецтехніки", - сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Міноборони намагається компенсувати дефіцит снарядів дронами

Ще шість одиниць техніки ворога пошкоджено, додав Тарнавський.

Нещодавно Олександр Тарнавський дав коментар Reuters щодо ситуації на фронті і видання опублікувало статтю про це. У статті видання немає жодної прямої цитати, в якій командувач вживав би фразу "згортати операції". Однак саме такі слова журналісти винесли на заголовок, приписавши їх Тарнавському.

Тарнавський визнав нестачу снарядів і вказав на проблеми з допомогою Заходу. Він зазначив, що вони торкнулись по всій лінії фронту.

Зараз ви читаєте новину «На одному з напрямків знищили понад пів тисячі росіян разом із технікою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі