понеділок, 09 листопада 2020 12:46

На Донбасі відновлюють роботу наявних КПВВ

На Донбасі відновлюють роботу наявних КПВВ
На Донбасі відкривають КПВВ. Фото: dpsu.gov.ua

Починаючи з 8:00 вівторка 10 листопада в усіх КПВВ у районі проведення операції Об'єднаних сил відновлюється пропуск осіб і транспортних засобів через лінію розмежування.

Пункти пропуску відкривають відповідно до рішення командувача Об'єднаних сил, повідомили в Держприкордонслужбі.

Людей пропускатимуть на території Донецької області через КПВВ "Гнутове", "Новотроїцьке", "Мар'їнка", "Майорське", а на Луганщині - через КПВВ "Станиця Луганська" та новостворені "Щастя" та "Золоте". Пропуск пішоходів і транспортних засобів здійснюватимуть щоденно з 8:00 до 18:00.

Особам, які в'їжджають на підконтрольну уряду України територію, проводитимуть температурний скринінг. Обов'язковою умовою також є перебування в захисній масці чи респіраторі та дотримання соціальної дистанції з урахуванням нанесеної розмітки. Також до таких осіб застосовуватимуть карантинні заходи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жителі Донбасу матимуть доступ до пенсій і паспортів

"Для пропуску через КПВВ громадяни повинні дати згоду на проведення заходів обов'язкової самоізоляції з використанням єдиного електронного сервісу "Вдома" або обсервації, відповідно до вимог постанови КМУ", - повідомили прикордонники.

На думку військового експерта Дмитра Снегирьова, якщо РФ не погоджується на українське бачення ситуації на Донбасі, то всі розмови про розведення, розмінування, відкриття КПВВ не мають сенсу. Це тактичні кроки, які не впливають на припинення військових дій.

Зараз ви читаєте новину «На Донбасі відновлюють роботу наявних КПВВ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі