пʼятниця, 15 квітня 2022 06:54

Спецтема: Війна Росії проти України

На Донбасі ЗСУ відбили атаки ворога й потрощили техніку окупантів

На Донбасі ЗСУ відбили атаки ворога й потрощили техніку окупантів
ЗСУ відбили вісім атак ворога в Донецькій і Луганській областях. Фото: Генеральний штаб ЗСУ

За минулу добу українські захисники відбили вісім атак ворога на території Донецької й Луганської областей.

Також знищили чотири танки, шість бронетранспортерів, чотири бойові машини піхоти й артилерійську систему противника. Про це повідомив Генеральний штаб Збройних сил України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Луганщині п'ятеро поліцейських перейшли на бік терористичної ЛНР

"На Донецькому й Таврійському напрямках основні зусилля ворог зосереджує на спробах захоплення населених пунктів Попасна й Рубіжне. Успіху не має", - йдеться у повідомленні.

Перші російські війська, які перебували в північних областях України, прибули на Донбас. Про це сказав високопосадовець - представник оборони США. "Вони вже мають значну кількість сил у регіоні. Ми оцінюємо, що всередині самої України є 65 оперативних батальйонно-тактичних груп і вони перебувають на сході й півдні", - сказав він. Ідеться про кілька підрозділів, які перебували в північних областях упродовж останніх тижнів. Вони повернулися в Росію та Білорусь для поповнення та підкріплення перед перекиданням на Донбас.



Зараз ви читаєте новину «На Донбасі ЗСУ відбили атаки ворога й потрощили техніку окупантів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі