неділя, 27 травня 2018 09:20

На Донбасі знищили командний пункт бойовиків

На Донбасі знищили командний пункт бойовиків
Українські військові ліквідували командно-спостережний пункт російсько-терористичних військ на Донбасі . Фото dailylviv.com

Українські військові ліквідували командно-спостережний пункт російсько-терористичних військ на Донбасі в районі проведення операції Об'єднаних сил.

У відповіді сил ЗСУ на обстріли українських позицій знищили 4 ворожих солдатів, ще 5 поранили. повідомила прес-служба ООС в Facebook.

"Ситуація в районі проведення операції Об'єднаних сил залишається контрольованою. Упродовж минулої доби, 26 травня, активні бойові дії тривали на луганському, донецькому та маріупольському напрямках.

За даними розвідки, знищено командно-спостережний пункт батальйону 4-ї окремої мотострілкової бригади противника. Ворог зазнав втрат - 4 загиблих і 5 поранених", - сказано в повідомленні.

Активні бойові дії протягом доби тривали також у районах населених пунктів Луганське, Південне, Красногорівка, Кам'янка, Широкино.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Загиблих було стільки, що поранених уже ніхто не рахував"- 4 роки тому почалася оборона ДАПу

Під час бойових дій за минулу добу загинув один і отримали поранення чотири українських військовослужбовці.

Днями двоє військових однієї з механізованих бригад, яка виконує завдання на Луганському напрямку, самовільно залишили військову частину. Військова служба правопорядку та правоохоронні органи розшукують цих військовослужбовців.

Зараз ви читаєте новину «На Донбасі знищили командний пункт бойовиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі