пʼятниця, 20 квітня 2018 18:47

На Донбасі загинув український військовий

На Донбасі загинув український військовий
Один військовий загинув. Ще один отримав поранення. Фото: ru.espreso.tv

На Донбасі під обстрілами загинув український військовий.

Ще один боєць ЗСУ отримав поранення. Його госпіталізували та надали необхідну медичну допомогу, повідомляє прес-центр штабу АТО.

Від початку доби бойовики здійснили 20 обстрілів позицій українських військових.

"Зокрема на Донецькому напрямку із реактивних систем залпового вогню БМ-21 "Град" бойовики обстріляли наші позиції неподалік Лебединського, випустивши по українських укріпленнях 40 реактивних снарядів. Також поблизу Лебединського ворог застосував 82-міліметрові міномети, гранатомети, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю. Крім цього, із 122-міліметрової артилерії та 120-міліметрових мінометів окупанти відкривали вогонь по захисникам Широкиного та Водяного. Крім цього, міномети калібру 120 мм агресор застосував поблизу Новотроїцького, гранатомети та стрілецьку зброю – в районі Шахти "Бутівка", Водяного, Пісків та Опитного, а також стрілецьку зброю – по оборонцям Авдіївки та Новотроїцького", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Не дожив до дня народження" - 46-річний військовий загинув на Донбасі

На Луганському напрямку артилерії 122 мм обстріляли опорні пункти в районі Попасної, з озброєння БМП – під Кримським, а стрілецької зброї – поблизу Новолуганського.

20 квітня у госпіталі від отриманих на передовій поранень помер 20-річний Євген Хоменко.

Зараз ви читаєте новину «На Донбасі загинув український військовий». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі