неділя, 26 вересня 2021 09:40

На Донбасі за минулу добу поранили одного військового

На Донбасі за минулу добу поранили одного військового
Обстріляний будинок в Авдіївці / Ігор Тимоць

Упродовж минулої доби, 25 вересня, ситуація в районі проведення операції "Об'єднаних сил" залишалася контрольованою.

Інтенсивність бойових дій на лінії зіткнення, порівняно з попередньою добою, знизилась. Про це повідомляє штаб "Операції об'єднаних сил".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "У Медісон-сквер постріли чути не так гучно, як в Авдіївській "промці" - найцікавіше з виступу Зеленського в ООН

Російські збройні формування чотири рази порушили режим припинення вогню. Двічі застосували заборонене "Мінськими домовленостями" озброєння.

В напрямку Верхньоторецького противник вів вогонь із заборонених мінометів калібру 120 мм та артилерійських систем калібру 122 мм. Поблизу Мар'їнки російські найманці здійснили прицільний обстріл наших позицій зі стрілецької зброї. В районі Лебединського окупанти застосували заборонені міномети калібру 82 мм, стрілецьку зброю, а також ручні та станкові протитанкові гранатомети. У сторону Водяного ворог вели обстріли зі станкових протитанкових та автоматичних станкових гранатометів.

Внаслідок ворожих дій один військовий дістав вогнепальне поранення. Воїн перебуває в лікувальному закладі, стан його здоров'я – задовільний. Військовів "Об'єднаних сил" відкривали вогонь у відповідь, застосовуючи дозволене "Мінськими домовленостями" озброєння.

На тимчасово окуповану територію Донбасу проїхали три вантажівки з гуманітарною допомогою від Червоного Хреста. Людям доставлять 37,2 тонни гігієнічних наборів, повідомляє Державна прикордонна служба України.

Зараз ви читаєте новину «На Донбасі за минулу добу поранили одного військового». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі