пʼятниця, 08 листопада 2019 20:15

На Донбасі втрати: повідомили погані новини

На Донбасі втрати: повідомили погані новини
Бойовики 4 рази порушили режим перемир'я. Фото: Vchasnoua

На Донбасі від початку доби бойовики 4 рази порушили режим припинення вогню.

Українські позиції обстріляли з ручних протитанкових та автоматичних гранатометів, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї. Про це повідомляє прес-служба Операції об'єднаних сил в Facebook.

"3 обстріли по позиціях Об'єднаних сил зафіксовано в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "ПІВНІЧ": поблизу Луганського – з автоматичних гранатометів; біля Залізного – з великокаліберних кулеметів; неподалік Зайцевого – з автоматичних і ручних протитанкових гранатометів.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "СХІД" противник обстріляв наші позиції з ручних протитанкових гранатометів біля Водяного", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ватажки бойовиків погрожують зайти в "сіру зону"

Внаслідок обстрілів один український військовослужбовець зазнав поранень. Також, від поранень отриманих вчора, у лікарні помер український воїн – Генадій Моторін.

Розведення сил і засобів у Петрівському на Донеччині почнеться о 12:00 9 листопада. ТКГ за участі представників окремих районів Донецької та Луганської областей України погодила цю дату.

Зараз ви читаєте новину «На Донбасі втрати: повідомили погані новини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі