середа, 15 лютого 2017 13:35

На Донбасі терористи сплановано знищують українців

На Донбасі терористи сплановано знищують українців
Посібниця терористів у Донецьку знущається над жінкою з українським прапором

Бойовики на Донбасі влаштували українцям етноцид.

Про це розповів Дмитро Снєгирьов, голова громадської організації "Права справа".

"Майже всі ті, хто усвідомлює себе українцями, залишили або прагнуть залишити окуповані території, знаючи, що там на них чекає неминуча загибель саме через національну самоідентифікацію. Те, що етнічні українці Донбасу бояться за своє життя, є свідченням реального етноциду в регіоні", - сказав військовий експерт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Війна на Донбасі вигідна президентові – Мустафа Найєм

Снєгирьов також зазначив, що влада навмисно ігнорує ці факти й продовжує вести розмови про те, що з терористами можна домовитися. На думку експерта, навіть після повернення Донбасу під контроль України, місцеві "продовжуватимуть свою стару пісню про "услышьте Донбасс".

На окупованій Донеччині окупанти безкарно тероризують населення. 16-річного хлопця з Краматорська зняли з поїзда. Він писав на стінах "Слава Україні!" Його взяли за синьо-жовті стрічки. Батьки за кілька місяців знайшли закопаним. Хлопця розстріляли. Перед цим били й катували.

Зараз ви читаєте новину «На Донбасі терористи сплановано знищують українців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі