четвер, 13 грудня 2018 16:54

На Донбас прибула партія російських пропагандистів

На Донбас прибула партія російських пропагандистів
На Донбас прислали російських пропагандистів. На фото - журналіст-пропагандист РФ Дмитро Кисельов. Ілюстрація : "Українські новини"

На Донбасі окупанти готують нові провокації – вже завезли партію пропагандистів, які мають знімати фейкові сюжети.

Вони будуть про те, як нібито ЗСУ наступають на Маріупольському напрямку, повідомили у Головному управлінні розвідки Міноборони України.

"До певних районів прибули знімальні групи російських пропагандистських ЗМІ, якими вже підготовлені та поширюються провокаційні та фейкові відеосюжети, у тому числі про "наступ" ЗСУ 14-15 грудня на Маріупольському напрямку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ЛНР оголосили військовий збір

У маніпулятивний спосіб противник намагається нав'язати жителям окупованих територій і Росії переконання про наміри України нібито силовим шляхом вирішити конфлікт на Донбасі, посилити антиукраїнські настрої серед місцевого населення, запобігти зниженню військової дисципліни і втрати бойового духу серед російських військовослужбовців, які тривалий час знаходяться на передових позиціях", - повідомляють розвідники.

Тим часом самі бойовики вивели 25 танків із постійних місць зберігання та, ймовірно, підготували їх до бою.

Зараз ви читаєте новину «На Донбас прибула партія російських пропагандистів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі