понеділок, 02 вересня 2019 11:16

Милість фото зашкалює: показали кумедного снайпера ЗСУ

Милість фото зашкалює: показали кумедного снайпера ЗСУ
Фото снайпера потішило українців. Фото: спільнота "Повернись живим"

Користувачі соцмереж вражені фотографією снайпера Сил спеціальних операцій ЗСУ.

Смішне фото, на якому вояк лежить із гвинтівкою, а з-під його берців видно білі шкарпетки з єдинорогом, опублікували на сторінці волонтерського фонду "Повернись живим" у Facebook.

2200 вподобань, сотні коментарів і репостів зібрала публікація за годину.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Групи російських снайперів прибувають на Донбас

"Милість цього фото зашкалює. Нічого незвичайного: просто суворий снайпер-спецпризначенець, який без жалю знищує ворога, носить шкарпетки з кольоровим єдинорогом. На знімку нижче військовий випробовує свою гвинтівку UAR10 перед виходом на передову. Від того, наскільки добре працюватиме зброя, залежить успіх його роботи", – такий підпис опублікували під фото.

Користувачі пишуть багато слів підтримки і подяки.

"Мімімішній снайпер", "Хвала Єдинорогу!", "Зовсім діти. Бережи вас Господь і Матір Божа!", "Працюй по-стаханівськи, снайпере, плідного дня і плідної ночі, доброго здоров'я тобі та довгих років життя!", "Оберіг-єдиноріг! Безпека понад усе, мирного неба над головою!" – пишуть користувачі мережі під фото.

У школі снайперів 169-го навчального центру "Десна" зібрались кращі снайпери Сил спеціальних операцій, Сухопутних військ, десантників і морської піхоти, аби позмагатись за звання кращої снайперської пари. Такі змагання проходять вже втретє.

Зараз ви читаєте новину «Милість фото зашкалює: показали кумедного снайпера ЗСУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі