субота, 13 серпня 2022 12:08

Медвєдєв "поставив у куток" Пасічника – Гайдай

Медвєдєв "поставив у куток" Пасічника – Гайдай
Дмитро Медвєдєв побував в окупованому Луганську. Фото: novosti.dn.ua

Заступник голови Радбезу Росії Дмитро Медвєдєв, який нещодавно побував на тимчасово окупованому Донбасі, "поставив у куток" гауляйтера Луганщини Леоніда Пасічника.

Причиною стала заява луганського лідера терористів про те, що Попасну через масштаби руйнувань не відбудовуватимуть, повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай.

"За інсайдерською інформацією, цей злобний гном негарними словами "хвалив" Пасічника. Каже, всі чудово розуміємо, що міста ми не відновлюємо, що ми їх розгромили, але вголос про це говорити не можна. Потрібно казати, що все буде чудово і нас всіх чекає світле майбутнє", – розповів Гайдай.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіяни втрачають довіру в окупованих містах – Гайдай

За його словами, є висока ймовірність, що Попасна – не єдине місто, яке окупанти не збираються відновлювати.

Також досі жодне місто на окупованій території Луганщини не готове до опалювального сезону. Натомість російські загарбники закривають інтернати та інші соціальні заклади, бо не можуть їх фінансувати.

11 серпня заступник голови Ради безпеки країни-агресорки Російської Федерації Дмитро Медведєв приїхав на тимчасово окуповану частину Луганської області. Там Медведєв зустрівся із ватажками бойовиків.

У Луганській області шахти стоять занедбані, Росія не вклала в них жодної копійки. Терористи лише викачують всі можливі ресурси із захоплених територій, каже голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай

Зараз ви читаєте новину «Медвєдєв "поставив у куток" Пасічника – Гайдай». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі